Meniu Rapid
Oferte Speciale


Harta Locatii

Dansuri de Club

hip hop

Hip Hop

Cultura HIP HOP a început în cartierul Bronx din New York, printre populatia de negri si latini, la începutul anilor 1970,de atunci raspandindu-se pe tot globul.

Hip-hop-ul a evouluat in multe directii ,dezvoltandu-se si numeroase stiluri de dans ce au avut ca baza OLD SCHOOL ,numita si SCOALA din NY. In 1990 stilul traditional s-a schimbat,muzica funk fiind acum dominata de ritmuri lente = HIP HOP NEW STYLE cunoscut si sub numele de SCOALA din LA.

Popping , Locking , Dancehall, C-WALK si Krumping sunt doar cateva dintre stilurile Hip –HOP ului de azi.

POPPING este un stil bazat pe tehnica rapida a contractiei si relaxarii muschilor,stil ce a luat nastere din Locking.

popping


LOCKING este ascociat cu miscarile rapide ale bratelor si mainilor,combinate cu miscari ceva mai lente si relaxate ale soldurilor si picioarelor.Numele acestui stil provine de la lock = a bloca ,insemnand inghetarea sau blocarea unei pozitii dintr-o miscare rapida.Natura miscarilor devenind uneori chiar comica,fiind imbinata si cu mima.

looking


DANCEHALL este un stil de dans ce provine din Jamaica.Contine miscari ample ale soldurilor si coapselor,fiind considerat si un stil de dans mai provocator.

dancehall


KRUMPING este un stil relativ nou,caracterizat prin expresivitatea miscarilor libere,energice si chiar dure,cu un caracter revoltator.

krumping


C-WALK este un stil si o miscare impotriva imaginii de gangster asociata hip-hop-ului. Se bazeaza pe deplasarea in forma de V,a picioarelor,varf, calcai, si chisr scrierea cuvintelor prin miscarea simultana a picioarelor.

c-walk

 

 

 

www.dansuridenunta.ro | www.zumba.ro | www.magicdance.ro www.cursuridedans.ro
ZUMBASalsaHip Hop / R&BPreperformanta*** Grupele de incepatori nu au o data anume de incepere a cursurilor. La aceste grupe se predau pasii de baza urmand ca la grupele de intermediari sa se lucreze coregrafii. Grupa de incepatori nu are o durata anume deoarece fiecare cursant are un ritm propriu de asimilare a cunostintelor si trecerea la o grupa mai avansata se face in functie de fiecare ( in medie dupa aprox. 2 luni ). ***